Zips & Ropes Klimpark 10 Attracties 3 uur + Eten

1 review
Merk Eventsbakery
Levertijd: E-ticket op werkdagen binnen 24 uur

Zips & Ropes Klimpark + Eten

Prijs € 66,45
Vriendenprijs
39 95
Aantal

Productinformatie

Altijd al het extreme willen opzoeken? Niet bang voor een uitdaging? Dan is het klimpark Zips en Ropes precies iets voor jou!
Beleef adrenaline volle momenten op onze enorme klimmuur en bereik de absolute top. Durf jij het aan?

Klimpark Ons klimpark heeft een grote oppervlakte met een tal van activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je klimmen hoog in de boomtoppen, over het water vliegen naar de overkant met een zipline of abseilen vanaf 15 meter hoogte. Is dit allemaal niet spannend genoeg voor je? Laat je dan loodrecht naar beneden vallen van 15 meter hoogte, dat is pas een kick! Genoeg klim activiteiten om het adrenaline niveau te maximaliseren en een geslaagde dag te beleven. Na al dat klimmen, springen en klauteren krijg je natuurlijk veel honger en dorst. Daarvoor hebben we speciaal een BurgerBar waar je terecht kunt voor de lekkerste burgers en drankjes. http://eventsbakery.nl/boeken/boek-je-uitje nu dit uitje!

Kinderfeestjes Klimpark Een klimpark is een wilde droom van alle kinderen. De totale vrijheid om te klimmen en klauteren (op een veilige manier!) zal elk kind opwinden. Om dit dan ook nog op een verjaardag te beleven waar alle vriendjes en vriendinnetjes bij zijn, zorgt voor een onvergetelijke verjaardag! Onder toezicht van onze professionele begeleiders hebben kinderen de volledige vrijheid om aan al onze activiteiten deel te nemen. In overleg is het ook mogelijk om volledig het eten, drinken en een kleine verrassing voor de jarige en de vriendjes en vriendinnetjes te organiseren. 

Bedrijfsuitje Klimpark Wie zegt dat ons klimpark alleen voor kinderen is? Ons klimpark is zowel geschikt voor kinderen als ouderen. Er is geen leeftijdsgrens, iedereen kan meedoen! Daarom is ons klimpark ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Met vele klimactiviteiten is er genoeg ruimte voor al je collega"s om te verspreiden over het hele terrein. Ons klimpark heeft precies de juiste grootte om veel deelnemers te ontvangen, maar is ook niet te groot wat ten koste gaat van de teambuilding. Wij weten hoe een gezellig bedrijfsuitje wordt georganiseerd door onze jarenlange ervaringen. Wij zorgen ervoor dat er genoeg te doen is, verzorgen hilarische momenten en geven de groep volledige vrijheid om zich uit te leven. 

Combineer Klimpark
Wil je naast het klimmen ook deelnemen aan andere activiteiten? Dat kan! Ons klimpark kan makkelijk gecombineerd worden met andere actie volle activiteiten.
Zo kun je na 2 uurtjes klimmen ook handboogschieten of zelfs paintballen. Stel je eigen uitje samen zoals jij het wilt. Voor meer informatie over de activiteiten en mogelijkheden kun je met ons contact opnemen.

http://eventsbakery.nl/ 

Inhoud Zips en Ropes - 1 Attractie 3 uur + Eten Op vertoon van deze voucher (T.W.V. € 66,45) heb je recht op:

  • Entree 1 persoon
  • Keuze uit alle attracties
  • Permanente Safety Hook
  • Gebruik materiaal
  • Profesionele instructeurs
  • Kluisje
  • Een hamburger met friet

Klimpark Locatie The EventsBakery locatie voor het klimpark:

Nijmegen

Openingstijden alleen op reservering. Minimale leeftijd is 16 jaar.
Maximaal gewicht 120 kg. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Beoordelen

Er is 1 review over dit product met een score van

100 - Uitstekend

Bedrijfsuitje

Met een aantal collega's in het klimpark geweest. Kan wel zeggen dat dit goed is voor de samenwerking soms was het best wel pittig. Maar na al dat geklim en geklauter stond er een lekkere maaltijd voor ons klaar. Niet duur voor 3 uur klimmen met de nodige instructie en eten. Volgende keer weer!

Door Erik Geschreven op 14 december 2017

Aanbevolen door anderen

Top