LEGO

LEGO Shop banner

De leukste LEGO® shop! Met de bouwstenen van LEGO kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen hun eigen wereld creëren. Met LEGO City bouw je je eigen stad of ontmoet de vijf hartsvriendinnen van LEGO Friends. Nog te klein om met LEGO te spelen, dan is er LEGO DUPLO® voor de allerkleinsten dankzij de extra grote blokken. Ben je een gevorderde bouwer, dan kun je je uitdaging vinden in LEGO Technic. Bij Hello Blue vind je het misschien wel het grootste en voordeligste LEGO assortiment!

LEGO City

Bekijk LEGO City
LEGO City 

LEGO City is een LEGO collectie waarbij het bouwen van je eigen stad centraal staat. De collectie bestaat uit verschillende gebouwen en voertuigen, net zoals je deze in een echte stad tegenkomt. Bouw met LEGO City je eigen politiebureau, brandweerkazerne en ziekenhuis. Vergeet natuurlijk de infrastructuur niet, zoals vliegvelden, treinstations en snelwegen.

ALLES VAN LEGO City 

LEGO City pagina 

LEGO DUPLO

Bekijk LEGO DUPLO
LEGO DUPLO

LEGO DUPLO stimuleert de ontwikkeling en groei van jonge kinderen. Samenwerking tussen ouders en deskundigen zorgt er voor dat alle LEGO DUPLO producten veelzijdigheid en waarde bieden. Alle LEGO DUPLO producten zijn veilig en stimuleren creatief denken. LEGO DUPLO maakt graag deel uit van de eerste fases in de levensweg van kinderen. LEGO DUPLO is leuk vanaf één jaar t/m vijf jaar, vervolgens bouw je verder met LEGO.

ALLES VAN LEGO DUPLO 

LEGO Classic

Bekijk LEGO Classic
LEGO Classic 

Eindeloos, en met veel plezier bouwen, doen kinderen met LEGO Classic. Creëren en ontdekken door eindeloos te bouwen is belangrijk in het leven van jonge kinderen. LEGO Classic helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun verbeelding en creativiteit. LEGO Classic is beschikbaar in vele vormen en maten en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De mogelijkheden met de LEGO Classic bouwsets zijn eindeloos.

ALLES VAN LEGO Classic 

LEGO Creator

Bekijk LEGO Creator
LEGO Creator

LEGO Creator is leuk speelgoed om mee te bouwen voor jongens en meisjes. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met de kleurige steentjes. Verschillende modellen kunnen gebouwd worden dankzij het slimme 3-in-1 bouwsysteem van LEGO Creator. Je krijgt dus drie leuke ontwerpen voor de prijs van 1. Alle modellen zijn goed te bouwen door kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

ALLES VAN LEGO Creator 

LEGO Friends

Bekijk LEGO Friends
LEGO Friends 

Beleef met LEGO Friends de leukste avonturen. Natuurlijk doe je dit samen met je beste vriendinnen uit LEGO Friends, Andrea, Emma, Mia, Olivia en Stephanie. LEGO Friends neemt meisjes mee in hun fantasie speelwereld waarbij vriendschap centraal staat . De figuurtjes zijn anders dan de standaard LEGO poppetjes, maar nodigen des te meer uit tot spelen.

ALLES VAN LEGO Friends 

LEGO Friends pagina 

LEGO Technic

Bekijk LEGO Technic
LEGO TECHNIC

LEGO Technic producten bieden een serieuze uitdaging voor ervaren LEGO bouwers. Met LEGO Technic kunnen kinderen geavanceerde en realistische objecten bouwen, zoals tandwielsystemen, zuigermotoren, stuurmechanismen en echt werkende kranen. Met deze spannende sets wordt de fantasie op geheel nieuwe wijze gestimuleerd.

ALLES VAN LEGO Technic 

LEGO Star Wars

Bekijk LEGO Star Wars
LEGO Star Wars 

Uit een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan komt LEGO Star Wars. In deze LEGO serie komen kinderen alle bekende ruimteschepen en personages uit de fantastische Star Wars saga tegen, misschien zelfs een paar geheel nieuwe. Dit LEGO thema staat garant voor uren spannend en leerzaam bouw- en speelplezier met de coolste machines uit het Star Wars verhaal.

ALLES VAN LEGO Star Wars 

LEGO NINJAGO

Bekijk LEGO NINJAGO
LEGO NINJAGO

LEGO NINJAGO is een spannende wereld vol actie, met ninja's die strijden tegen het kwaad. Kinderen maken kennis met de heldhaftige ninja's en leven mee met hun spannende avonturen via rollenspel. Ze kunnen scènes uit de tv-serie naspelen of het opnemen tegen hun vriendjes en Spinjitzu Meester worden!

ALLES VAN LEGO NINJAGO 

LEGO Disney

Bekijk LEGO Disney
LEGO Disney 

LEGO Disney laat prinsessendromen uitkomen. Laat als prinsesje je dromen uitkomen met de bekende LEGO bouwsteentjes. Deze serie bestaat uit bouwsets voor prachtige paleizen, zoals die bewoond worden door Disney prinsessen. Denk aan Rapunzel, de kleine zeemeermin en vele andere bekende Disney verhalen.

ALLES VAN LEGO Disney 

LEGO Minecraft

Bekijk LEGO Minecraft
LEGO Minecraft

LEGO Minecraft combineert 2 populaire bouwspellen voor kinderen. Zowel bij LEGO als bij Minecraft wordt de creativiteit gestimuleerd. Middels Minecraft wordt er aan het bouwen met LEGO nog een spannend verhaal toegevoegd. Hello Blue heeft een groot en zeer divers assortiment aan LEGO Minecraft producten.

ALLES VAN LEGO Minecraft 

LEGO Super Heroes

Bekijk LEGO Super Heroes
LEGO Super Heroes 

LEGO DC Universe Super Heroes sets zitten boordevol actie en avontuur. Elke speelset bevat een speciale bouw-uitdaging waarbij kinderen de vrolijk gekleurde instructies moeten volgen om zelf het speelgoed van hun keuze te kunnen bouwen. Alle favorieten uit de Marvel verhalen: met LEGO Marvel Super Heroes kunnen kinderen superhelden als Spider-Man en een heleboel andere Marvel figuren in huis halen.

ALLES VAN LEGO Super Heroes 

Alles van LEGO

Bekijk alles van LEGO
Alles van LEGO

Ben je op zoek naar iets van LEGO maar weet je nog niet precies wat je wilt. Kijk dan eens naar alle LEGO producten die ik speciaal voor jou heb geselecteerd. Je kunt hier LEGO series vinden zoals LEGO Friends, City en DUPLO. Maar ook andere LEGO producten zijn hier gemakkelijk te vinden, denk aan LEGO lampen, LEGO films en vele andere leuke LEGO producten.

ALLES VAN LEGO 

1,5 t/m 4 jaar

LEGO 1,5 tot en met 4 jaar bij Hello Blue


Bekijken 

5 t/m 6 jaar

LEGO 5 tot en met 6 jaar bij Hello Blue


Bekijken 

7 t/m 8 jaar

LEGO 7 tot en met 8 jaar bij Hello Blue


Bekijken 

9 t/m 11 jaar

LEGO 9 tot en met 11 jaar bij Hello Blue


Bekijken 

LEGO thema

LEGO City
LEGO City thema Hello Blue


LEGO thema

LEGO Friends
Pagina van LEGO


Lego logo

LEGO copyright

LEGO, het LEGO logo, DUPLO, het MINIFIGUREN logo het FRIENDS logo, DIMENSIONS, NINJAGO, MINDSTORMS en de minifiguur zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2018 The LEGO Group. Alle rechten voorbehouden.

 

Top