Cadeaukaart

Cadeaukaart

De Hello Blue cadeaukaart is een ideaal cadeau voor alle medewerkers of om in te zetten als relatiegeschenk richting klanten en prospects. Wil je informatie over alle mogelijkheden of heb je een specifieke wens, vraag dan meer informatie aan met hierin je wensen en/of vragen.

Informatie aanvragen 

 

Offerteaanvraag

Offerteaanvragen

Wil je een grote zakelijke bestelling plaatsen, dan breng ik graag een offerte uit. Indien je bestelling wilt plaatsen van minstens 35 stuks van één artikel of voor minimaal € 1500,- neem dan contact met mij op! De kans is groot dat ik je een mooie korting kan aanbieden. Geef aan om welke product het gaat en de gewenste aantallen. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op. Wil jij op grote schaal vriendschappen inkopen, ook dat kan. Alles over vriendschap met Hello Blue, kun je hier nalezen.

Offerteaanvragen 

 

Assortiment aanbieden

Assortiment aanbieden

Mis jij jouw producten op de website, dan is het tijd dat ik deze opneem in mijn assortiment. Wil jij je producten aanbieden op mijn website en ben je bereid om al mijn vrienden te voorzien van korting, dan hoor ik graag van je. Geef even aan om welke producten het gaat en wat de omvang van het assortiment is. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Assortiment aanbieden 
Top